ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

“Το θέμα του μεταπτυχιακού μου κέντρισε το ενδιαφέρον εξ’ αρχής. Παρόλα αυτά, αν θα μπορούσα να αναφέρω κάποια σημεία που μελλοντικά ίσως βελτίωναν το μεταπτυχιακό είναι σε κάποια συγκεκριμένα μαθήματα θα μπορούσαν να είναι πιο εξειδικευμένα σε επίπεδο μεταπτυχιακού που έχει σχέση με ένα τόσο νέο θέμα όπως αυτό της βιοοικονομίας. Πολύ σημαντικές θεωρώ και κάποιες δεύτερεύουσες γνώσεις που αντιλήφθηκα ότι είναι απαραίτητες να υπάρχουν. Ιδιαίτερα σημαντικό θα ήταν επίσης και κάποιο πιο πρακτικό κομμάτι όπως αυτό της επίσκεψης σε κάποια σχετική με το αντικείμενο επιχείρηση. Θα ήθελα να πω ότι προσωπικά θεωρώ ότι θα αποκομίσω σημαντικά προσόντα για την επαγγελματική μου πορεία, αλλά πάνω απ’ όλα θα έχω διευρύνει τους ορίζοντες μου σχετικά με το τι θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ”

Κ.Ν.

“Το περιεχόμενο των μαθημάτων ήταν πολύ ενδιαφέρον, σε κάθε μάθημα μαθαίναμε κάτι καινούριο πάντα σχετικό με το θέμα του μαθήματος. Μας πιέζατε κάθε εβδομάδα στο να εξελιχτούμε με καλό τρόπο είτε με εβδομαδιαίες εργασίες, είτε με σημειώσεις που μας έδιναν την έμπνευση να ψάξουμε κάτι καινούριο. Η διδασκαλία ήταν επίσης πολύ καλή, με όλους τους καθηγητές να προσπαθούν για το καλύτερο και να είναι συνεχώς δίπλα μας για οποιαδήποτε απορία με άμεσες απαντήσεις. Επίσης πολύ σημαντικό ήταν οι εκδηλώσεις που κάναμε γιατί μας έκαναν να γνωριστούμε και να έρθουμε πιο κοντά καθηγητές και φοιτητές.”

Γ.Τ.

“Εγώ θεωρώ το μεταπτυχιακό πολύ πρωτοποριακό γιατί μας παρέχει γνώσεις που δεν αφορούν μόνο την επιστήμη της δασολογίας. Οι καθηγητές είναι όλοι εξαίρετοι, πολύ ευγενικοί και έμπειροι γνώστες του αντικειμένου που διδάσκουν. Θα ήθελα μόνο αν υπήρχε η δυνατότητα τα μαθήματα να γίνονταν πιο “πρακτικά” κατά μία έννοια.”

Μ.Π.

“Η γνώμη μου για το μεταπτυχιακό μας μέσα από την εμπειρία μου είναι εξαιρετική !Το περιεχόμενο των μαθημάτων είχε μια αλληλουχία μεταξύ τους το ένα μάθημα συνδεόταν με το άλλο από θέμα εννοιών και περιεχομένου και το ένα συμπλήρωνε το άλλο. Όλοι οι διδάσκοντες είναι συνεννοήσιμοι. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι μέσα από τις εργασίες γίνεται καλύτερη κατανόηση και το μάθημα γίνεται κτήμα μας και μέσω των παρουσιάσεων αποκτούμε εμπειρία και μέσα από τα λάθη διορθωνόμαστε. Επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμο να συμμετέχουμε και σε συνέδρια και σεμινάρια για να διευρύνουμε τον κύκλο των γνώσεών μας. Η οργάνωση του μεταπτυχιακού και η συνεχής ενημέρωση μας (για όλα τα ζητήματα τις εξετάσεις τα αποτελέσματα τη διεξαγωγή των μαθημάτων ) είναι εξαιρετική.”

Λ.Τ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙ